Política de protecció de dades

El responsable d’aquest web ha adequat el web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directriu 95/46 / CE (RGPD), així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

DADES IDENTIFICATIVES I RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

 

Identitat del Responsable: LA CONSTEL·LACIÓ DEL GORG SCCL

NIF/CIF: F67440503

Adreça: C/ Còrsega, 551, 5è 2a, 08025 Barcelona

Correu electrònic: info@laconstelacio.org

 

Totes les dades personals tractades per LA CONSTEL·LACIÓ DEL GORG SCCL (en endavant, “el titular”) en relació amb la present Política de Privacitat estan controlades pel titular, que és responsable del tractament de les seves dades personals sota les lleis de protecció de dades de la Unió Europea i Espanya.

 

Qualsevol prestador de serveis aliè al titular serà responsable del tractament individualment. Podrà accedir a les polítiques de privacitat d’altres proveïdors dirigint-se directament als mateixos.

 

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB LA PRIVACITAT

 

En el tractament de les vostres dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 

Principi de licitud, lleialtat i transparència:

Sempre requerirem el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades personals per a un o diversos fins específics, dels quals us informarem amb absoluta transparència.

 

Principi de minimització de dades:

Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals les requerim.

 

Principi de limitació del termini de conservació:

Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat.

 

Principi d’integritat i confidencialitat:

Les vostres dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES

 

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment i, en cas de contractar els nostres serveis, l’execució de l’esmentat contracte.

 

Per contactar amb nosaltres mitjançant aquest web, o per fer comentaris, es requereix l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

 

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana.

 

QUÈ ENTENEM PER DADES PERSONALS?

 

S’entén per dades personals aquelles dades que us identifiquen o podrien emprar-se per a això, com per exemple el vostre nom, dades de contacte o el vostre historial de compres. També pot incloure informació sobre com navegueu i utilitzeu la nostra pàgina web i aplicacions per al mòbil.

 

QUAN ÉS APLICABLE AQUESTA POLÍTICA?

 

Aquesta Política és aplicable a les dades personals que recaptem, fem servir i tractem en el marc de la vostra relació amb nosaltres com a client o potencial client, incloent quan utilitzeu els nostres serveis, quan navegueu al nostre web o quan contacteu amb nosaltres per qualsevol mitjà.

 

QUAN OBTENIM LES VOSTRES DADES PERSONALS?

 

Obtenim dades personals vostres cada vegada que utilitzeu els nostres serveis, incloent quan visiteu el nostre lloc web o quan interactueu amb nosaltres per mitjans electrònics, per exemple enviant-nos un correu electrònic, omplint un formulari de contacte, un formulari de subscripció o un formulari de registre de clients .

 

A més, podem rebre dades personals sobre vosaltres de tercers, com ara empreses que hàgim contractat per prestar un servei o empreses implicades en el servei contractat o el producte adquirit.

 

QUINES DADES PERSONALS OBTENIM?

 

Quan utilitzeu els nostres serveis o adquiriu els nostres productes haureu de proporcionar-nos les vostres dades personals.

 

Obtenim les següents categories de dades personals:

 

Dades que proporcioneu al titular per gestionar una consulta, mitjançant correu electrònic, formularis, telèfon o entrevista personal.

Dades que proporcioneu al titular per completar i gestionar un servei que hàgiu contractat amb nosaltres, o el producte que hàgiu adquirit, incloent dades de compte bancari i informació de pagament.

És possible que obtinguem certa informació com ara la vostra interacció amb col·laboradors del titular.

Dades sobre els serveis que us hàgim prestat en el passat.

Dades sobre els vostres registres en línia i altres interaccions en línia.

Dades sobre la navegació i ús que feu del nostre lloc web, aplicacions per a mòbil i activitat comercial o d’atenció al client.

Galetes (vegeu Política de Galetes).

 

POLÍTICA DE GALETES

 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació i publicitat relacionada amb les vostres preferències mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació.

 

La galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’Usuari. El navegador de l’Usuari memoritza galetes al disc dur només durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant l’ordinador. Les galetes no contenen cap mena d’informació personal específica, i la seva majoria  s’esborren del disc dur en acabar la sessió del navegador (les anomenades galetes de sessió).

 

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard les galetes i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en la configuració de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

 

Sense el vostre exprés consentiment -mitjançant l’activació de les galetes al vostre navegador- el titular no enllaçarà a les galetes les dades memoritzades amb les vostres dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

 

Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

 

Galetes tècniques:

Són aquelles que permeten a l’Usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

 

Galetes de personalització:

Són aquelles que permeten a l’Usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’Usuari com ara l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.

 

Galetes d’anàlisi:

Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els Usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la vostra navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que us oferim.

 

Galetes publicitàries:

Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que feu de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els vostres hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el vostre perfil de navegació.

 

Galetes de publicitat comportamental:

Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels Usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

 

Galetes de tercers:

Aquest web pot utilitzar serveis de tercers que, per compte del titular, recopilen informació amb fins estadístics, d’ús del web per part de l’Usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb la nostra activitat.

 

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units, amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis es fan servir galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’Usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats al web Google.com, incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

 

Podeu rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi al vostre navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes al vostre navegador pot no permetre-us l’ús ple de totes les funcionalitats del nostre web.

 

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

 

Com a usuari, sou l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que faciliteu, exonerant al titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

NAVEGACIÓ WEB

 

En navegar per aquest web es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica aproximada, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades als vostres hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

 

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

PER A QUÈ UTILITZEM LES VOSTRES DADES PERSONALS?

 

Quan un usuari es connecta amb aquest web per enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, nom, adreça física, correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada pel titular, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

 

El titular utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal i tracta la informació que faciliten les persones interessades amb la següent finalitat:

 

Formularis de contacte:

Sol·licitem dades personals per respondre als requeriments dels usuaris del nostre lloc web.

 

Formularis de subscripció a continguts:

Sol·licitem dades personals per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats pel titular.

 

Formularis de registre: Sol·licitem dades personals perquè l’usuari pugui crear un compte en el nostre sistema i tingui accés a les seves funcionalitats.

 

Altres finalitats per a les quals tractem les vostres dades personals són:

 

Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable:

Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

 

Per gestionar les xarxes socials:

El titular pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials del titular, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari. El titular tractarà les vostres dades amb la finalitat d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis del titular, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

 

Per enviar-vos informació actualitzada i comunicacions:

Fins i tot encara que hàgiu optat per deixar de rebre informació comercial, podrem seguir enviant-vos comunicacions sobre els serveis que hàgiu contractat. Aquestes comunicacions podran incloure opcions i complements als serveis que hàgiu contractat.

 

Per enviar-vos comunicacions sobre serveis que hàgiu fet servir:

Per exemple, en el cas que hàgiu tingut alguna dificultat o problema i vulguem contactar amb vosaltres proactivament per resoldre-ho.

 

Per millorar el nostre web, productes i serveis:

Podrem fer un seguiment de com vosaltres i altres clients utilitzen el nostre web, perquè puguem identificar formes de millorar la vostra experiència de navegació.

 

Amb finalitats de gestió i administració:

És possible que usem i conservem les vostres dades personals, incloent el vostre historial de compres, per a fins administratius, el que podrà incloure, per exemple, tasques de comptabilitat i facturació, auditoria, verificació de targetes de crèdit o d’altres targetes de pagament, control de frau (incloent l’ús d’agències d’informes de crèdit i comprovacions de validació de targetes de pagament) prova, manteniment i desenvolupament de sistemes.

 

CORREUS COMERCIALS I NEWSLETTER

 

D’acord amb la LSSICE, el titular no realitza pràctiques de correu brossa (SPAM),  motiu pel qual no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat autoritzats per l’usuari.

 

D’acord amb el que disposa la LSSICE, el titular es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Quan li enviarem comunicacions comercials?

Quan obtinguem dades directament de vosaltres és possible que us preguntem si voleu rebre les nostres comunicacions comercials o newsletter. En aquest sentit, tingueu en compte que aquestes comunicacions comercials podran ser dels nostres productes i serveis que puguin resultar del vostre interès i, en ocasions, poden ser comunicacions comercials que promocionen els productes i serveis de tercers.

Respectarem la vostra decisió pel que fa a quines comunicacions desitgeu rebre i els mitjans a través dels quals les rebreu.

 

Com podeu canviar el tipus de comunicacions comercials a rebre i la forma de rebre-les?

Podeu canviar si decidiu rebre o no comunicacions comercials en qualsevol moment. A continuació descrivim els canals habilitats per deixar de rebre comunicacions comercials:

Si així ho disposeu, podeu accedir a la vostra àrea privada al web i fer els canvis que desitgeu, incloent la baixa.

Podeu escriure’ns un correu electrònic.

 

A més, totes les comunicacions comercials que us enviem per correu electrònic tindran una opció de “donar-se de baixa” (o text similar) que us permetrà deixar de rebre comunicacions electròniques de caràcter comercial. La baixa és automàtica si la feu des de l’enllaç. Si ens la demaneu a nosaltres, tractem de tramitar les peticions de deixar de rebre comunicacions comercials en un termini de 10 dies hàbils des que les rebem, no obstant, és possible que rebeu alguna comunicació comercial durant aquest període.

 

Tingueu en compte que si ens comuniqueu que ja no desitgeu rebre comunicacions comercials, seguireu rebent comunicacions (com les anteriorment descrites) relacionades amb els productes i serveis que hàgiu contractat. Si ens demaneu que deixem d’enviar-vos comunicacions comercials, si us plau tingueu en compte que conservarem les vostres dades personals amb la finalitat d’indicar que no desitgeu rebre comunicacions comercials.

 

CESSIÓ DE DADES PERSONALS

 

El titular no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ.

 

En alguns casos pot ser indispensable compartir aquestes dades:

 

Col·laboracions de o amb altres professionals externs.

Proveïdors de serveis externs que contractem per prestar serveis, com ara serveis basats en el núvol, processadors de pagaments, serveis per dur a terme iniciatives de màrqueting, serveis per realitzar enquestes a clients en el nostre nom.

Despatxos d’advocats i tribunals, per exigir el compliment o l’aplicació d’un contracte.

Policia i autoritats reguladores, per protegir els nostres drets, propietats, o la seguretat dels nostres clients, empleats i actius.

Quan sigui necessari per complir una obligació legal en qualsevol jurisdicció.

 

DADES PERSONALS SENSIBLES

 

No demanem cap tipus de dades sensibles, com pugui ser raça, ètnia, religió, salut, orientació sexual o dades biomètriques. Aquestes dades constitueixen categories especials de dades personals que requereixen una protecció addicional, d’acord amb la normativa de protecció de dades de la Unió Europea, i són considerades com a “dades personals sensibles”.

 

DURANT QUANT DE TEMPS CONSERVEM LES DADES PERSONALS?

 

Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació mercantil.

Fins que se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

 

DRETS SOBRE LES VOSTRES DADES I COM PODEU EXECIR-LOS

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que ens concerneixen.

 

Les persones interessades tenen dret a:

 

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.

Sol·licitar la seva rectificació o supressió.

Sol·licitar la limitació del seu tractament.

Oposar-se al tractament.

Sol·licitar la portabilitat de les dades.

 

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

L’ús de la informació amb caràcter previ a juny de 2018 estarà subjecte a la nostra política de privacitat anterior.

 

ON EMMAGATZEMEM AQUESTES DADES?

 

Les vostres dades personals podran ser enviades a tercers que estiguin situats fora del país en el qual us trobeu i fora de la Unió Europea. Això podria incloure l’allotjament web, emmagatzematge en el núvol o altres serveis de tercers.

 

Així mateix, podrem transferir les vostres dades personals a tercers que estiguin situats fora del país en el qual us trobeu, perquè ens prestin serveis relacionats amb els productes i serveis que heu sol·licitat.

 

MESURES DE SEGURETAT

 

Les dades personals comunicades per l’usuari poden ser emmagatzemades en bases de dades, automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al titular, assumint aquest totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

 

La comunicació entre els usuaris i el titular utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, es garanteixen les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui assegurada.

 

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

 

Pel que fa a la confidencialitat del processament, el titular s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada pel titular per processar les dades del client, inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors, estigui sota l’obligació apropiada de confidencialitat, ja sigui un deure contractual o legal.

 

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se el titular, ho ha de notificar a la persona interessada.

 

Finalment, no podem garantir l’absoluta inexpugnabilitat d’Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

 

Posem també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

 

L’usuari d’aquest web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el seu tractament per part del titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

REVOCABILITAT

 

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho al titular en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets en matèria de protecció de dades. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

El titular es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el titular anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb antelació a la seva posada en pràctica.

 

Document revisat el 25 de maig de 2018.

 

Per aclarir qualsevol dubte, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres, mitjançant les dades de contacte que s’indiquen a l’inici d’aquesta Política de Privacitat.